Predstavljamo Tonija Muleca: Našega novega partnerja in sodelovanje

Z veseljem predstavljamo naše novo partnerstvo s Tonijem Mulecem, zvezdo v vzponu v svetu motokrosa, endura in relija prečkanja države. Delimo enako strast in predanost športu, zato smo še bolj navdušeni, da ga podpiramo na njegovi poti do vrha.

Toni Mulec se je na poti, da postane poklicni motokros, enduro in reli dirkač, začel že v mladih letih. Hitro je odkril svojo ljubezen do športa in leta 2001 začel tekmovalno dirkati. Skozi leta je Toni izpopolnil svoje veščine in postal vrhunski dirkač, osvojil je številna prvenstva in se tekmovanju na najvišjih ravneh športa.

Kot Tonijev partner smo zavezani, da ga podpiramo na njegovi poti do vrha. Verjamemo, da njegov talent, predanost in strast do športa naredijo iz njega idealnega partnerja za našo blagovno znamko. Tonijeva strokovnost v dirkanju bo naši ekipi prinesla dragocene vpoglede in ideje medtem ko nadaljujemo s inoviranjem in izboljševanjem naših izdelkov in storitev.

Zavezani smo k zagotavljanju vrhunskih izdelkov in storitev, ki zadovoljujejo njegove in potrebe naših strank. Verjamemo, da nam bo partnerstvo z Tonijem Mulecem pomagalo doseči ta cilj z uvajanjem novih idej in perspektiv.

Se že veselimo naše skupne zgodbe, zato nas spremljajte na naših in njegovih družbenih omrežjih(Facebook and Instagram).