Predstavljamo popolnoma nov katalog

Z veseljem sporočamo, da smo objavili nov splošni katalog. Ima svež nov videz in priročno na enem mestu vključuje tako naše najnovejše in najboljše rešitve za ročno orodje kot izboljšane že obstoječe rešitve.

V leto 2023 vstopamo z velikimi ambicijami. Naši cilji so res visoki, zato smo sklenili, da ni boljšega načina za vstop v novo obdobje kot s povsem novim katalogom. Ta je bil dolgo časa v nastajanju in vključuje vse naše rešitve ročnega orodja, ki jih že ponujamo globalnemu trgu oziroma jih bomo v prihodnosti. Ob široki paleti izdelkov lahko najdete tudi veliko informacij, ki vam bodo pomagale opraviti vaše delo hitreje in učinkoviteje.

Vsekakor pa najbolj pade v oči popolnoma nov videz. Katalog ima povsem svežo podobo, ki bo pomagala predstaviti našo blagovno znamko, podjetje in rešitve na privlačen in učinkovit način. Izstopa s svojimi nežnimi barvami in na preprost način predstavi vse ključne informacije brez nepotrebnega odvračanja pozornosti.

Komaj čakamo, da vidite naš nov katalog, na katerega smo resnično zelo ponosni. Kliknite na spodnji gumb in prenesite naš nov splošni katalog.



Subscribe to our newsletter!

Sign up to get the latest news, updates, and special offers delivered directly to your inbox. Simple click on the button below and sign up for our newsletter.

Subscribe to our newsletter

(You can unsubscribe anytime)