Začetek nove dobe: odprtje posebne spletne strani "postanite distributer"

Podjetje Unior Hand Tools je bilo vedno močno vključeno v šport. Naš namenski segment kolesarskega orodja je že dobro uveljavljen, relativno pred kratkim pa smo lansirali tudi segment motornega orodja. Namen teh segmentov je ustvariti nova ročna orodja, rešitve in izkušnje ter pomagati uporabnikom teh dveh segmentov. Že zdaj smo zelo osredotočeni na segment kolesarstva, zato je čas, da uresničimo svojo vizijo tudi za segment motornih koles. V luči tega s ponosom sporočamo, da uvajamo posebno spletno stran "postanite distributer".

V segmentu motornih koles postavljamo poudarek na ambicioznost. Mislimo zelo resno. ** Razvili smo nekaj posebnih ročnih orodij za motorna kolesa, ki bodo zagotovila najboljše rešitve v segmentu**, v prihodnosti pa se nameravamo še naprej razvijati. Začeli smo sodelovati z znanimi in izkušenimi vozniki motornih koles ter profesionalnimi motorističnimi ekipami. Z njihovo pomočjo bomo razvili nove rešitve za ročno orodje in svetu pokazali, kakšne so te rešitve in česa so zmožne.

Naši izjemni partnerji so:

  • Roman Jelen
  • Ni še objavljeno; partner bo kmalu razkrit
  • Ni še objavljeno; partner bo kmalu razkrit
  • Ni še objavljeno; partner bo kmalu razkrit
  • Ni še objavljeno; partner bo kmalu razkrit

Da bi uresničili svojo ambiciozno vizijo, iščemo nove partnerje, ki nam bodo pomagali na svetovnem trgu. Iščemo dolgoročne partnerje z enako mero ambicij, kot jo premoremo sami, ki iščejo nove in izjemne priložnosti na trgu motornih koles. Ustvarili smo posebno spletno stran, ki vam bo predstavila vse podrobnosti o sodelovanju in partnerstvu.

** Kliknite tukaj, če želite izvedeti več. Že se veselimo vseh novih partnerjev.**

Subscribe to our newsletter!

Sign up to get the latest news, updates, and special offers delivered directly to your inbox. Simple click on the button below and sign up for our newsletter.

Subscribe to our newsletter

(You can unsubscribe anytime)