Obnovljeno in nadgrajeno partnerstvo s Ship To Cycle Honda Motoblouz SR

Z dolgoletnim sodelovanjem in partnerstvom je vse lažje. Še lažje je, če vaš partner resnično verjame v vašo vizijo in vas podpira na vsakem koraku. Prav takšno je naše partnerstvo s Ship To Cycle Honda Motoblouz SR, eno od standardnih ekip v MXGP. Sodelovanje smo začeli leta 2019 in zdaj je napočil čas, da skupaj poletimo v nove višave in si zastavimo nove ambicije.

Naša osredotočenost na segment motornih koles je popolna. Razvijamo ga z vsem srcem, znanjem in izkušnjami. V preteklosti smo sodelovali le z nekaj ekipami ali vozniki, zdaj pa je čas, da nadgradimo svojo vizijo. Razširili smo svojo "motociklistično družino" in obnovili nekaj partnerstev za novo sezono.

Naš dolgoletni partner ostaja eden najpomembnejših. Znanje in izkušnje ekipe Ship To Cycle Honda Motoblouz SR so preprosto neprecenljive. Njihova zmagovalna miselnost nas vedno navdaja z optimizmom, da lahko dosežemo več in postanemo še boljši, njihovo znanje in izkušnje pa sta zagotovilo za najboljše možne povratne informacije. Na podlagi tega inoviramo, razvijamo in širimo svoje rešitve za vas.

Letos se skupaj z ekipo Ship To Cycle Honda Motoblouz SR nadejamo uspešne sezone. Tekmovali bodo v izjemno zahtevnem prvenstvu in res smo zelo ponosni, da jih lahko podpiramo. Dirk in tekmovanj bo veliko, zato si oglejte profil ekipe na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram) in jim sledite, da boste vedno na tekočem.

Komaj čakamo na nove vrhunske dosežke in rezultate.

/private/include/newsletter-big