Objava novega partnerstva: Monster Energy Yamaha Factory MX2 Team

Začenjamo novo sezono v motokrosu z ambicioznostjo in samozavestjo. Imamo močno vizijo, odlične rešitve in izjemne partnerje, ki nas podpirajo na naši veliki poti. Povečali smo število naših partnerjev in sedaj je čas za pozdrav novemu. Z veseljem oznanjamo, da se Monster Energy Yamaha Factory MX2 Team pridružuje naši moto družini v dolgoročnem partnerstvu.

Naš segment Moto se oblikuje zelo dobro. V industrijo smo vstopili pred nekaj leti, ko smo na trg predstavili nekaj specializiranih ročnih orodij. Naše znanje in izkušnje so hitro pritegnili zanimanje in naša vizija je bila prepoznana. Želimo prispevati k doseganju izjemnih rezultatov na najboljši možni način. Smo strokovnjaki za ročna orodja, zato že razvijamo nove rešitve za ročna orodja v sodelovanju z najboljšimi partnerji v motokrosu. Skupaj bomo pomagali profesionalnim ekipam, pol-profesionalnim dirkačem in vsem vmes, da bodo delali bolje in učinkoviteje.

Eden najnovejših članov naše moto družine je – v Belgiji domujoč - Monster Energy Yamaha Factory MX2 Team. Njihove dosežki v svetovnem prvenstvu MX2 so povsem izjemni in osupljivi: svetovni prvak (z Maximeom Renauxom) leta 2021, trikratni podprvak sveta (z Jagom Geertsom) leta 2020, 2021 in 2022, trikratni svetovni prvak proizvajalcev (z Yamaho) leta 2020, 2021 in 2022 ter 25 zmag na velikih nagradah!

Ti prestižni dosežki vam lahko povedo veliko več, kot bi kdajkoli lahko izrazili z besedami. Tako da preverite njihove dejavnosti na njihovih družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, YouTube) in ugotovite, kakšen bo njihov naslednji dosežek. Komaj čakamo, da se razvije nova MXGP2 in da dosežemo skupne rezultate.

Za več dejavnosti nas spremljajte na naših družbenih omrežjih ali se prijavite na naše novice v obrazcih spodaj.

Subscribe to our newsletter!

Sign up to get the latest news, updates, and special offers delivered directly to your inbox. Simple click on the button below and sign up for our newsletter.

Subscribe to our newsletter

(You can unsubscribe anytime)