Predstavljamo nadgrajeno partnerstvo z Gregom Gilsonom

Vsi poznate Grega Gilsona. Nekdanjega slavnega BMX voznika, bivšega rally sovoznik, moto navdušenca in motociklista, kater je že dolga leta na š partner in velik prijatelj. Našo motociklistično zgodbo podpira že več kot nekaj let, zato je zdaj pravi čas za nadgradnjo našega partnerstva.

Leta 2019 smo skupaj z Gregom Gilsonom začeli razvijati zgodbo našega motorističnega segmenta. Ko smo ga spoznali, smo ga takoj povezali. Verjeli smo v vizijo drug drugega in se podpirali pri naših aktivnosti. Mi smo proizvajalec ročnega orodja, Greg pa je motorist. Vsi smo svoje vrste strokovnjaki, partnerstvo pa je nastalo iz sodelovanja, ki vsem prinaša velike dosežke in koristi.

Njegove bogate izkušnje in znanje, ki si jih je nabiral kot BMX, rally sovoznik in motociklist, so enostavno neprecenljive. Bil je prvi na prvenstvu Indonezije v reliju Enduiro (majhni ccm) leta 2020, 1. leta 2020 na prvenstvu Maroka v krosu (250 ccm), 12. mesto na rallyju Maroc Finisher leta 2019 (450 ccm), več desetih prvih desetih scratch ad Enduro Top, 3. mesto na 2011 BMX francosko prvenstvo in evropski BMX pokal.

To je vodilo v razvoj novih izdelkov (na primer Light Adventure Kit) in promocijo naših obstoječih rešitev ročnega orodja. Skupaj pomagamo lastnikom motornih koles z našimi rešitvami po vsem svetu, zato je zdaj pravi čas, da naše partnerstvo razširimo na še višji nivo. Skupaj ustvarjamo velike projekte, zato poskrbite, da jih spremljate. Vse njegove izjemne aktivnosti lahko spremljate na njegovih profilih družbenih omrežij, naše pa na naši spletni strani Facebook, Instagram, LinkedIn.

Spremljajte ostale novice. Več bo znanega kmalu.

/private/include/newsletter-big