Predstavljamo novo partnerstvo z Romanom Jelenom

S ponosom sporočamo, da bomo v prihodnjih sezonah sodelovali z Romanom Jelenom. Roman je nekdanji motociklist z mnogimi laskavimi dosežki. Je izjemen strokovnjak z resnično vizijo, za katero smo popolnoma prepričani, da nam bo pomagala pri nadaljnjem razvoju našega motociklističnega segmenta.

Leto 2023 smo začeli udarno. Končno smo začeli uresničevati svojo ambiciozno motociklistično strategijo, ki je bila več let v nastanku. Smo odlično pripravljeni, a za uspešno zgodbo potrebujemo dobre partnerje, ki verjamejo v isto vizijo kot mi in ki nam lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo pri razvoju naše zgodbe.

Roman Jelen je tako popolna izbira. Resnično si ne bi mogli želeti boljšega partnerja. Je nekdanji motociklistični prvak s številnimi laskavimi dosežki in nagradami. Pri devetih letih je začel voziti motor. Svojo profesionalno dirkaško kariero v motošportu je začel leta 2000 z ekipo Cinti KTM. V nadaljevanju kariere je tekmoval še za ekipo Martin Honda in za ekipo Suzuki Edo Racing.k.

V vseh teh letih je dosegel nekaj izjemnih rezultatov, verjetno najbolj odmevni med njimi pa so naslednji: 3. mesto na 650cc svetovnem prvenstvu 2003 v Montevarchiju ter 7. in 6. skupno mesto na svetovnih prvenstvih 2002 in 2003.

Po koncu njegove poklicne motociklistične kariere se zdi, da je Roman komaj dobro začel s svojim poslanstvom. Ima svojo motociklistično šolo, kjer mlade voznike uči, kako voziti motor in z njimi tekmovati, poleg tega pa je testni voznik za največje ponudnike rešitev za motorna kolesa, vključno z nami.

S svojim znanjem in izkušnjami nam bo zagotovo pomagal razviti še bolje rešitve. Tesno bomo sodelovali pri razvoju in promociji po vsem svetu. Postal je naš ambasador, ker verjame v isto vizijo kot mi, skupaj pa smo lahko le močnejši in uspešnejši.

Prihajajo veliki projekti in prepričani smo, da vam bodo všeč. Ostanite z nami za več novic, medtem pa obiščitenašo stran na družbenih medijih in stran Romana Jelena.

Subscribe to our newsletter!

Sign up to get the latest news, updates, and special offers delivered directly to your inbox. Simple click on the button below and sign up for our newsletter.

Subscribe to our newsletter

(You can unsubscribe anytime)