Unior Bike Tools izvaja globalno spremembo barve orodij iz modre v rdečo

Po mnogih letih visoke rasti, Unior Bike Tools izvaja globalno spremembo iz modre v rdečo!

Z namenom stopiti iz množice in dodatne okrepitve prepoznavnosti kolesarskega orodja, se je Unior odločil za izdelavo celotne globalne linije orodij za kolesa v rdeči barvi. Orodja Unior izdelujemo v Sloveniji že od leta 1919. Vsi naši potrošniki, trgovci, distributerji, tehniki in profesionalne ekipe bodo naslednjih 100 let lahko uživali v globalno usklajeni rdeči barvi Unior Bike Tools.

Unior Bike Tools že vrsto let prodaja rdeče obarvana orodja v ZDA, Veliki Britaniji in drugih trgih. Zaradi naraščajočega povpraševanja in povratnih informacij uporabnikov smo se odločili, da to spremembo izvedemo globalno. To je le kozmetična sprememba ročajev in barvnih elementov našega orodja. Ni sprememb v materialu in lahko ste še naprej prepričani v našo vrhunsko kakovost. Še vedno so "Made For Work" z omejeno doživljenjsko garancijo.

  • Unior Bike Tools bo na voljo samo v rdeči barvi.
  • Enaka orodja, le z novim videzom.
  • Kombinirajte z našimi črnimi omarami za delavnice za vrhunski videz in uporabnost.
  • Globalna uporaba rdeče pomeni enotno komuniciranje in delovanje, ter enoten videz.

Pomembna opomba. Unior izdeluje široko paleto ročnega orodja, vendar le za program kolesarskega orodja se spreminja barva v rdečo. Ostali prodajni program ročnega orodja Unior ostaja enak.