Pridružite se ekipi Unior Italia na sejmu Hardware fair Italy - 5. in 6. maja 2023

V Unior Hand tools največ pozornosti namenjamo kvaliteti našega orodja in zadovoljstvu naših strank. Nenehno iščemo nove priložnosti, kjer lahko našim obstoječim in novim uporabnikom predstavljamo naše rešitve in jim nudimo najboljšo možno podporo pri izbiri široke palete naših izdelkov. Zato s ponosom sporočamo, da se bomo 5. in 6. maja 2023 udeležili sejma Hardware fair Italy v Milanu. Prisotni bomo v Pavilijonu A na stojnici D2, zato vljudno vabljeni k obisku.

Od 5. do 6. maja 2023 se bomo z ekipo naših strokovnjakov udeležili sejma Hardware fair Italy v Milanu. Sejem nam bo omogočil, da lahko našim uporabnikom v živo predstavimo naše najnovejše in najbolj inovativne rešitve ročnega orodja. Pokazali vam bomo lahko celotno paleto naših izdelkov, ter vam z našim znanjem in izkušnjami svetujeli kako do optimalnih delovnih procesov in operacij.

Našo stojnico boste lahko našli v Pavilijonu A na stojnici D2. Vsakega obiska bomo seveda zelo veseli, v kolikor pa vas zanima tudi daljši sestanek z našimi strokovnjaki, pa je najbolje, da si rezervirate termin in se posvetujete z našimi strokovnjaki. Vse kar morate storiti je, da izpolnete tale obrazec, naša ekipa pa vas bo kontaktirala za nadaljnje informacije.

Prepričani smo, da boste navdušeni nad našo ponudbo, zato se že veselimo vašega obiska na sejmu. Se vidimo 5. do 6. maja 2023 v Pavilijonu A na stojnici D2 na Hardware fair Italy v Milanu.