Sprehod po naši proizvodnji z Doctor D.S-om.

Dosegli smo nekaj res izjemnega. Skupaj z Doctor D.S. smo izvedli neverjeten projekt, kjer smo stari Gokart preoblikovali v povsem novega električnega. Mi smo celoten projekt skrbno načrtovali, Doctor D.S. pa je idejo spravil iz papirja v realno. Zato smo ga za uspešno izveden projekt nagradili s prav posebnim ogledom naše produkcije.

Z Doktorjem D.S. smo ustvarili posebno vez. V transformaciji GoKarta je presegel samega sebe, zato smo ga želeli presenetiti z nečim resnično posebnim. Povabili smo ga na naš sedež in mu pokazali naš proizvodni proces ročnega orodja.

Pokazali smo mu celoten proces od začetka do konca. Ročno orodje proizvajamo na več različnih proizvodnih slovenskih lokacijah, kjer je vsaka lokacija namenjena posebnim operacijam in funkcijam. Najprej smo mu pokazali našo proizvodno lokacijo v Zrečah, kjer izdelujemo in obdelujemo ročno orodje. Nato smo se odpravili v Vitanje, kjer izdelujemo odkovke za ročno orodje, nato pa smo ekskurzijo zaključili z ogledom Lenarta, kjer izdelujemo vso opremo za delavnice.

S proizvodnjo smo začeli že leta 1919. Pred več kot sto leti smo bili še majhna delavnica, zdaj pa smo eden glavnih proizvajalcev ročnega orodja v Evropi, ki ima pridobljen tudi certifikat EQTM. S tem nas v prihodnost še vedno žene ista vizija, ki nas gnala vse do danes, več kot jasno pa je tudi, da imamo še večje ambicije, zato nas bo ista vizija gnala tudi v prihodnost. Zvesti bomo sebi, zato lahko od nas pričakujete še bolj drzna, inovativnejša in še bolj uporabna orodja. Zato si poglejte video in se prijavite na naše novice, tako, da boste naše novice vedno ujeli v pravem trenutku.