Predstavljamo novo aplikacijo Spomin

Delo ni zanimivo, če ni zabavno. To prinaša dodatno plast motivacije produktivnosti in učinkovitosti dela. S tem v mislih smo ustvarili novo zanimivo spletno aplikacijo, ki bo preizkusila vaš nivo spretnosti in vas bo nagradila zabavo in privlačnimi nagradami.

Postavili smo si izredno visok izziv. Kako malce popestriti svoje delo, se ob njem zabavati, hkrati pa naše uporabnike seznaniti z različnimi **rešitvami za ročno orodje, ki jih morda še niste poznali, in rešitve, ki vam vam lahko prihranijo veliko časa in denarja? ** Razmišljali smo in prišli smo do zanimivih idej. Ustvarili smo spletno aplikacijo za spomin.

Aplikacijo smo prvič predstavili dijakom slovenskih tehničnih šol aprila 2022. Ustvarili smo zanimivo tekmovanje, kjer so se učenci pomerili v treh različnih težavnostih za tri različne nagrade.


Nagrade tekmovanja

Z novim pristopom smo popolnoma spremenili celotno filozofijo sodelovanja s šolami in dijaki. In ker je celotno študentsko tekmovanje odlično uspelo, zdaj enako tekmovanje odpiramo širši javnosti.

Za več informacij si lahko ogledate ta »članek« in ugotovite, kako v Uniorju sodelujemo z izobraževalnimi ustanovami v Ročnem orodju Unior.

Pravila tekmovanja so preprosta in pravila ostajajo enaka. Odprite Uniorjevo aplikacijo Spomin, izberite težavnost, začnite igrati in oddajte svoj rezultat. Boljši kot je rezultat, boljše so možnosti za vašo zmago - kajti le najboljši v vsaki težavnosti bodo osvojili naša uporabna ročna orodja kot nagrado za igranje.

Kaj še torej čakate? Kliknite tukaj in začnite tekmovati.