Razglasitev nagrajenca MX Pro Kit – velikega zmagovalca nagradne igre Hitradia Center

Motor je ljubezen. Motor je svoboda. Motor je življenje. Tako se je glasila obsežna marketinška kampanja, ki smo jo skupaj z Hitradijem Center in Rock Radiom v mesecu marcu in aprilu predstavili slovenski publiki. V njej smo razvajali motoristične navdušence, ter jim skozi zanimiva sporočila pomagali do koristnih informacij in uporabnih vsebin.

V Ročnem orodju imamo širok in vrhunsko dodelan asortiman namenskega orodja, ki smo ga v sodelovanju s strokovnjaki specializirali posebej za lastnike motorjev. V njem lahko najdete vse možne rešitve, ki omogočajo hitro in učinkovito vzdrževanje vašega motociklističnega prijatelja.

Če vas zanima kakšno orodje ponujamo, potem kliknite tukaj.

Zato smo se v odločili, da stopimo v stik s prijatelji z Rock radia in Hitradia Center, ter, da nagradimo vse ljubitelje motociklov. Na frekvencah radia smo tako podprli rubriko vremenske napovedi, kreirali odlično predstavitev naših izdelkov, ter izvedli atraktivno nagradno igro, kjer je sodelovalo več kot 10 sodelujočih.

V nagradni igri so se lastniki motorjev potegovali za garnituro orodja MX Pro Kit. Vse kar so morali storiti je bilo, da so delili sliko svojega jeklenega konjička, občinstvo pa je na družbenih omrežjih izbralo srečnega nagrajenca.

Zmagal je ponosni lastnik Yamahe David Steiner. Nagrajenca smo z veseljem povabili k nam, mu predali atraktivno nagrado, ter mu zaželeli še mnoge nove užitke na poti s svojim motorjem.

Garnitura orodja MX Pro je set orodja, ki v eni kompaktni vsebuje 107 najboljših in najbolj nujnih orodij za vzdrževanje motorja. Zaradi kompaktne in prenosljive oblike je garnitura primerna za vsako delavnice (amaterske ali profesionalne) ter popravilo na motorja na terenu. Kakšna je si poglejte tukaj.

Subscribe to our newsletter!

Sign up to get the latest news, updates, and special offers delivered directly to your inbox. Simple click on the button below and sign up for our newsletter.

Subscribe to our newsletter

(You can unsubscribe anytime)