Potovanje z Gregom Gilsonom 1. del – Od Pariza do Velence

Vožnja z motorjem je edinstvena avanturistična izkušnja, ki jo poznajo samo navdušenci motorjev. Zgodbe, ki nastanejo med prevoženimi kilometri in ovinki so neprecenljivi, zato lahko brez pomislekov rečemo le, da je motor ljubezen, strast in življenje. In ravno na takšno nepozabno avanturo se je podal naš prijatelj Greg Gilson.

Ali si predstavljate, da bi samo v nekaj dneh z motorjem prevozili skoraj celo Francijo. To je uspelo Gregu Gilsonu, nekdanjemu motoristu, motorističnemu entuziastu in vodniku motorističnih ekspedicij in njegovemu kompanjonu Brucu Jouannyiju (dirkač in novinar Top Gear France).

Na svoji poti sta doživela nepozabno: vozila sta se skozi neokrnjeno naravo, bila sta izpostavljena številnim življenjskim nevarnostim, doživela sta vse lepote svobode in hitrosti….

Na avanturistično preizkušnjo sta se podala s predelanima Hondama 125 XLS. Čeprav je motor izredno zanesljiv, pa sta kljub nepričakovanim oviram naletela na številne težave. Na srečo sta jih odpravila z orodjem, ki ga najdete tukaj.

.

Zato si nujno poglejte kaj sta počela v videu spodaj. Prvi del je na voljo tukaj:

Subscribe to our newsletter!

Sign up to get the latest news, updates, and special offers delivered directly to your inbox. Simple click on the button below and sign up for our newsletter.

Subscribe to our newsletter

(You can unsubscribe anytime)