Nova funkcija spletnega mesta: integracija sistema za reševanje zadev

Majhna prilagoditev za veliko lažjo komunikacijo

Našo spletno mesto smo posodobili s popolnoma novo funkcionalnostjo. Dodan je sistem za obravnavanje zadev, ki bo v prihodnosti močno olajšal celotno medsebojno komunikacijo med našimi uporabniki in našo tehnično podporo. Nov sistem za reševanje zadev bo tako uporabnikom koristil kot eno mesto za vso komunikacijo.

Sistem za reševanje zadev pomeni, da naši uporabniki ne bodo več iskali ustreznega kontakta za reševanje njihovih vprašanj, pač bodo odgovor poiskali enostavno na enem mestu. Vse kar morate kot uporabnik storiti je, da izpolnite preprost obrazec, dodate svoje kontaktne podatke in vpišete svoje vprašanje. Naš sistem bo vaše vprašanje samodejno posredoval ustrezni odgovorni osebi, naša visoko usposobljena podpora strankam pa vam bo tako lahko zagotovila veliko hitrejšo in podrobnejšo rešitev.

Da pa bi bil celoten postopek še boljši, smo v komunikacijo integrirali še samodejno obveščanje po e-pošti. To pomeni, da ne boste zamudili ali izgubili nobenega našega odziva, hkrati pa boste vedno na tekočem z reševanjem vaše težave. Poleg tega pa ta rešitev dodatno povečuje tudi dostopnosti, saj sistem omogoča, da lahko vedno preverite svoje pogovore v kateri koli napravi, ki jo uporabljate.

**Ne glede na zgoraj omenjene ugodnosti pa moramo vseeno poudariti, da posamezni kontakti na naši spletni strani ne bodo več vidni.**A kljub vsem prednostim, ki jih prinaša nov sistem reševanja zadev, verjamemo, da jih ne boste prav nič pogrešali.

Če na hitro povzamemo vse prednosti novega sistema za reševanje zadev:

  • Nič več iskanja ustreznega stika. Enostavno izpolnite obrazec in ostalo bomo naredili mi.
  • Dostopnost ni bila nikoli boljša. Pogovor z tehničnim osebjem je dostopen kadarkoli in kjerkoli.
  • Pogovor je veliko bolj sistematičen. Odgovori so prikazani v uporabniku prijaznem okolju..
  • Odgovori bodo poslani direktno našim strokovnjakom, ki bodo vaše odgovore reševali z največjo skrbnostjo.
  • Zamudili  ne boste ničesar. O vseh naših aktivnostih boste vedno obveščeni preko e-pošte.