Predstavljamo vam Unior klešče za vijake!

Ko poškodovani vijaki niso več problem.

V podjetju Unior Ročno orodje nenehno zasledujemo cilje, ki nas vodijo v korak s časom in sledimo trendom, ki zadovoljijo še tako težka pričakovanja naših strank. Prav zaradi tega iz meseca v mesec razvijamo novosti, med katerimi so tokrat nove Unior klešče za vijake. Klešče so zasnovane tako, da z ergonomskimi ročaji zagotavljajo maksimalno udobje pri delu, s premišljeno zasnovo oprijemnih površin pa visoko učinkovitost ob minimalnem naporu. Prav zaradi tega slednje predstavljajo popolno pomoč tako domačim kot profesionalnim mojstrom, katerim poškodovani vijaki od sedaj naprej ne predstavljajo več problema!

Za več informacij obiščite:
>>>>>

Unior klešče za vijake vam lahko služijo ne le kot pomoč pri delu, temveč se lahko uporabljajo tudi takrat, kadar je vijak poškodovan, zalepljen, ko pride do oksidacije vijaka ali ko ga ne moremo odstraniti s pomočjo standardnih/običajnih orodij. Popolna pridobitev za vaše vsakodnevno delo.

Izredno uporabnost, večnamenskost in funkcionalno dovršenost Unior klešč določa tudi jeklo, iz katerega so narejene, saj je slednji tokrat z izboljšano posebno sestavo. Unior klešče s svojo oblikovno popolnostjo in tehnološko dovršenostjo zagotavljajo resnično precizen oprijem, v vseh primerih univerzalne ali namenske uporabe.

Prednosti Unior klešč za vijake so:

  • Dvojno ozobljenje čeljusti, vzdolžno in prečno - ravno vzdolžno ozobljenje pri odvijanju preprečuje zdrs klešč z glave vijaka. - Klešče omogočajo vprijemanje vijakov s premerom glave od 3 do 11 mm. - Dolžina klešč omogoča lažje odvijanje vijakov. - Material, iz katerega so narejene je Premium Plus ogljikovo jeklo. - Klešče so v celoti kovane, glava klešč je fino brušena. - Površinska zaščita: fosfatirane po ISO 9717. - Ročaji so izolirani z dvokomponentno plastično maso. - Večnamenska uporabnost klešč.

Izberite si svoje Unior klešče za vijake in si omogočite, da vam slednje s svojo oblikovno popolnostjo in tehnološko dovršenostjo zagotavljajo resnično precizen oprijem, v vseh primerih univerzalne ali namenske uporabe.