UNIOR ROČNO ORODJE Z NOVO CELOSTNO PODOBO

»Preprosto, enostavno, sveže in moderno«

Vse hitreje razvijajoči se trgi vodijo podjetje Unior ročno orodje, da vsled tega nenehno razvija nove izdelke in predstavlja svojim kupcem na trg številne novosti. Vsak kos ročnega orodja je kovan skrbno in premišljeno, z jasno vizijo in strategijo, kaj kupci želijo in po čem povprašujejo. Zaupanje v znanje stoletnega razvoja in želja po napredku so tako vodila, ki naše podjetje ženejo pri razvijanju številnih novitet.

Da smo zares strokovnjak za raznolika področja in industrije smo dokazali že v preteklosti. Z jasnim fokusom in specializacijo orodja za posamezne segmente pa je podjetju Unior ročno orodje odprlo nov vidik in širino področij, kjer delujemo. Tako je danes naše podjetje močno zasidrano in prisotno tako v avtomobilizmu, kolesarski in moto industriji, ter drugje. Zaupanje v kakovost blagovne znamke je nemalokrat izražena z jasno vizijo, ki jo dokazujemo na številnih področjih, kjer delujemo. V zadnjih nekaj letih je Unior ročno orodje naredilo velik korak in napredek prav na slednjih segmentih. Vstop v moto industrijo pred nekaj leti je odprl nov vidik razvojnih faz in dokazalo, da je Unior orodje zares ustvarjeno za prav vse tipe dela, za vsako industrijo, ki ceni kakovost, jasen pristop in napredek.


Prav zaradi tega se je v podjetju pojavila ključna potreba po razvoju in nadgradnji tudi obstoječe blagovne znamke. S pomočjo strokovnjakov smo razvili slogan, ki osvaja tržišča in predstavlja pomemben mejnik v razmišljanju našega podjetja. »Made for work« (opp. Ustvarjen za delo) izraža prav to, kar podjetje Unior ročno orodje zagovarja ob svojem pristopu. Naše orodje je primerno za delo vseh, ki iščejo profesionalne in strokovne rešitve na svojem področju. Pa naj si gre za končnega kupca ali poslovnega partnerja. Unior ročno orodje je preprosto »Made for work«. Brez olepšav in »svetlečih« izrazov je omenjeni slogan zastavljen tako, da predstavi le bistvo, skrito v kreiranju in ustvarjanju več stoletne tradicije našega orodja. Tisti, ki bi rad svoje delo opravljal funkcionalno, strateško, dobičkonosno, profesionalno in stabilno je Unior ročno orodje pravi partner za njega.


Vsled novega slogana pa smo razvili tudi novo celostno grafično podobo za posamezne industrije, kjer deluje Unior ročno orodje. Nastala je paleta logotipov, ki se v skupni sinergiji povezujejo in tako ustvarjajo rdečo nit komuniciranja. Tako za moto, bike kot avto segment, kjer smo prisotni. Ob ohranitvi nekaterih ključnih lastnosti osnovnega logotipa podjetja Unior ročno orodje ter z nadgradnjo sodobnih smernic so nastale nove podobe, ki navdušujejo. Te predstavljajo osveženo, modernistično in napredno vizijo, ki ji bo Unior ročno orodje sledilo v prihodnje. Pristop, ki dokazuje, da tako kot je Unior orodje kovano iz strani najboljših za najboljše, tako so tudi nove podobe ustvarjene, da na najboljši način prikažejo pomembnost in kakovost ponujenega na trgu.

**S slednjim smo v Unior ročno orodje vnovič dokazali, da smo pionirji na področju svojega dela in da je mednarodni vidik močno zakoreninjen tudi v mentaliteti tistih, ki ustvarjajo našo blagovno znamko. **