VABILO NA CELJSKI SEJEM MOS!

15.-19. SEPTEMBER 2021

Po enoletnem premoru, ko smo vsled pandemije, ki je zajela domala celi svet, bili primorani odpovedati tudi marsikatero sejemsko dejavnost, se tokrat vračamo, da vam predstavimo novosti in razvojne usmeritve Unior Ročnega orodja.

Obiskali nas boste lahko že v mesecu septembru, na sejmu MOS v Celju, ki bo svoje obiskovalce pozdravil že 53-ič zapored. Tokrat je tematika prihajajočega sejma MOS »Trajnostno v novo obdobje«, s čimer se predstavlja nova usmeritev, ki bo odprla nova področja podjetjem za zagotavljanje zelenega, digitalnega in odpornega gospodarstva. Kot tradicionalno ima tudi letos sejem državo partnerico - tokrat je država partnerica Madžarska, kar celotnemu sejemskemu prostoru daje pečat mednarodnosti in povezovanja s tujimi gospodarskimi priložnostmi.

Unior Ročno orodje se vam bo tako od 15. do 19. septembra 2021 na tokratnem Celjskem sejmu MOS predstavilo skupaj s podjetjem Intercom. Z nami se boste lahko družili v hali K, kjer vam bomo predstavili vse novosti letošnjega leta.

V podjetju Unior Ročno orodje se namreč nenehno trudimo, da razvijamo novitete, vsled zadoščenja zadovoljstva naših strank in trendov, ki jih narekujejo vse hitreje razvijajoči se trgi in zahteve uporabnikov.

Zato se veselimo Vašega obiska na našem skupnem razstavnem prostoru, kjer se boste lahko posvetovali s strokovnjaki in pridobili vse informacije o našem prodajnem programu, novostih in orodjih, ki jih potrebujete za vaše področje.

Izberite zase le najboljše, izberite nepogrešljivega pomočnika poklicnih in ljubiteljskih mojstrov – Unior Ročno orodje - ter nas obiščite.

Se vidimo in srečamo od 15.-19. septembra na sejmu MOS v Celju!