NOVOST! MX PRO KIT

Kovček MX PRO KIT osvaja ljubitelje moto krosa po vsem svetu.

Kaotično leto 2020 je na glavo obrnilo številne spektre športnega življenja, tudi v motokrosu. Kljub vsemu pa smo v podjetju Unior ročno orodje ponosni, da smo navkljub razmeram, ki so zajele cel svet, ostali zvesti svoji tradiciji in ob tem razvijali številne novitete. Vse z namenom zadovoljitve potreb naših kupcev in poslovnih partnerjev. Tako je v letu 2020 nastala ideja, da vsem ljubiteljem motokrosa omogočimo kovček z orodjem, ki bo olajšal njihove vožnje in morebitne zaplete ob osvajanju novih terenov. Nastala je garnitura za orodje, imenovana MX PRO KIT, ki vse od marca 2021 navdušuje vse moto profesionalce na terenu.

Unior ročno orodje je v preteklosti že dokazalo, da je prodor na moto segment strateško dobra in za razvoj podjetja pomembna odločitev. Tako se lahko danes pohvalimo s sponzorstvom nekaterih najbolj močnih svetovnih moto ekip ter z lastno ekipo, Unior Racing Team, ki iz leta v leto niza odlične rezultate na moto stezah. Prav zaradi dobrega poznavanja terena in želja moto voznikov je kmalu prišla ideja, da tudi zanje razvijemo garnituro orodja, ki bo olajšala osvajanja vrhov in kakovostno servisiranje njihovih motociklov. Iz tega naslova je v letu 2021 nastal MX PRO KIT – garnitura z orodjem, ki v svoji notranjosti vključuje 107 kosov raznolikih orodij, primernih za potujočo delavnico, servis ali domače mojstre.

Širok nabor različnih kosov orodja je dokaz, da je nova garnitura pripravljena za različne situacije in morebitne zaplete, ki se lahko pripetijo tako profesionalnim kot amaterskim motokros uporabnikom. Kljub vsemu pa je izbor orodij zelo natančno določen, saj smo njegovo končno obliko določali skupaj z mehaniki tekmovalnih ekip, na podlagi katerih smo izbrali tako orodje kot njihovo popolno kombinacijo. Vse z namenom zadovoljitve osnovnih potreb in želja naših strank.

MX PRO KIT je tako bil zasnovan in testiran s pomočjo profesionalnih mehanikov, na najtežjih progah in brezpotjih po vsem svetu, ter na raznolikih terenih, namenjenih motokrosistom. Izjemno vzdržljivi in funkcionalno razporejeni žepi omogočajo, da orodje zmeraj ostane praktično razporejeno in urejeno. Dodaten prazen prostor v garnituri pa je namenjen razporejanju in dodajanju orodja po lastnih željah in potrebah, saj imajo mnogi moto vozniki tudi svoj lasten nabor orodij, ki jih tako lahko praktično shranijo v svojo novo garnituro.

Razvoj znotraj moto industrije se nadaljuje

Po lansiranju sedanje garniture za orodje MX PRO KIT smo se v podjetju Unior ročno orodje že odločili, da ne zaspimo na sedanjih lovorikah, temveč da razvoj v moto segmentu uspešno nadaljujemo tudi v prihodnje.

Tako se tokrat iz motokros segmenta selimo na cestno moto vožnjo, ki prav tako zajema širok spekter amaterskih in profesionalnih ljubiteljev moto vožnje. Tudi razvoj te garniture poteka v sodelovanju s profesionalnimi moto ekipami, ki jih Unior ročno orodje ob osvajanju zmag podpira že vrsto let. Novost, garnituro za orodje ROAD PRO KIT, naj bi na tržišče lansirali nekje v drugi polovici leta 2021.