Unior Bike Tools - najava naše nove identitete

Z veseljem predstavljamo novosti iz sveta kolesarskega orodja Unior, saj smo vstopili v obdobje velikega vlaganja v znamko, zato da se boste vi sprejemali bolj informirane odločitve, ko boste investirali v naše orodje.

omemben del spremembe je bila ocena naše želene podobe v javnosti in kako sporočati vse naše različne zgodbe. Na najvišjem nivoju smo poenostavili in posodobili naš logotip ter ustvarili nove forme za naše vizualne stične točke, ki prikazujejo več orodij v uporabi, hkrati pa bolje prikazujejo njihovo uporabo. Prav tako smo se poglobili v to, kar je pomembno za uporabnike naših orodij in se osredotočili na temelje Uniorja in naše proizvodnje zmogljivosti. Unior s programom kolesarskega orodja ponosno podpira tekmovanje na vseh nivojih, od začetniških programov do profesionalcev, zato vam želimo vedno znova pokazati ekipe in posameznike s katerimi sodelujemo in nam pomagajo izboljšati vse kar delamo.



V naslednjih mesecih boste opazili spremembe na vseh naših platformah, od spletne strani do družabnih omrežij. Prepričani smo, da vam bodo spremembe všeč. Sledite nam na Instagram, Facebook, Youtube and Twitter. Če imate vprašanja o kolesarskem programu Unior nam pišite na [email protected]

Hvala za vašo podporo. Ekipa Unior Bike Tools