Z NOVIMI CERTIFIKATI PODJETJE UNIOR ROČNO ORODJE DOSEGA NAJVIŠJE MOŽNE STANDARDE

Dolgoročno je kakovost izdelkov in storitev vedno tista, ki nagrajuje. Tako nas v podjetju Unior ročno orodje, ki stremimo k vrhunski kakovosti, kot naše kupce in poslovne partnerje, ki so je ob sodelovanju z nami zmeraj deležni. Naš cilj so nadzorovani vrhunski rezultati, zaradi katerih imamo v sistemu na vseh področjih delovanja – od vodenja, prodaje, razvoja, nabave do proizvodnje, logistike, procesov, učinkovitosti in uspešnosti – uvedene in certificirane spodaj imenovane sisteme.

V podjetju Unior ročno orodje smo tako v skladu z zahtevami standardov ISO 9001:2015, ISO 14001, ISO 50001 in OHSAS 18001 certificirali naslednja področja razvoja, proizvodnje in prodaje:

vroče kovanih in obdelanih odkovkov ter sintranih proizvodov, • ročnega orodja, orodnih vozičkov in ostale kovinske opreme ter hladno kovanih odkovkov, • namenskih strojev za obdelavo kovin.

Certifikat ISO 9001:2015

Certifikat sistema vodenja kakovosti, ISO 9001, omogoča podjetju, da dokaže zavezo kakovosti in zadovoljstva odjemalcev. ISO 9001:2008 je osnovan na osmih načelih vodenja kakovosti: osredotočenost na odjemalce, vodstvo, vključenost zaposlenih, procesni pristop, sistemski pristop k vodenju, nenehno izboljševanje, odločanje na podlagi dejstev, vzajemno koristni odnosi z dobavitelji. Najnovejša izdaja ISO 9001:2015 prikazuje nove načine zagotavljanja kakovosti procesov in storitev.

Certifikat ISO 14001: 2015

ISO 14001 je sistem za ravnanje z okoljem, ki zajema obvladovanje okoljskih vidikov proizvodne ali storitvene dejavnosti. Obsega izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov, ter preprečevanje onesnaževanja okolja. Standard ISO 14001 je eno od najpomembnejših orodij v odnosu do okolja, ki ga uporabljajo organizacije in korporacije po celem svetu.

CERTIFIKAT ISO 50001: 2018

Energetska učinkovitost je postala nuja, zato je zelo pomembno, da podjetja učinkoviteje upravljajo z viri. Namen standarda ISO 50001 je, da omogoča vzpostaviti procese, potrebne za izboljšanje energetske učinkovitosti podjetij. Proizvodnja in distribucija toplotne energije mesta Zreče ima vzpostavljen in ustrezno vzdrževan sistem vodenja, ki izpolnjuje zahteve standarda ISO 50001:2018.

CERTIFIKAT OHSAS 18001

OHSAS 18001 opredeljuje zahteve glede vodenja varnosti in zdravja pri delu. Varstvo pri delu je ključnega pomena za vsako podjetje, saj organizacije tako lažje obvladujejo tveganja na delovnem mestu. S pridobitvijo certifikata OHSAS 18001 organizacija dokaže, da na ustrezen način obvladuje vsa pomembna tveganja, ki so lahko tudi nepredvidljiva.

Prav vsi na novo doseženi standardi kakovosti vnovič dokazujejo, da je podjetje Unior ročno orodje na pravi poti in da svojim kupcem ter končnim strankam nudi le najboljše. Profesionalen pristop, visoko kakovostne izdelke in standarde, namenjene izstopanju iz množice povprečja