Uniorjeva prisotnost v motosportu je v zadnjih letih v strmem porastu, zato s ponosom povemo, da smo sklenili tehnično partnerstvo z uradno potrjeno MGXP ekipo – team SIXTYTWO.

SIXTYTWO motosport team je pred petimi leti v Sloveniji ustanovil Klemen Gerčar, nekdanji svetovni prvak razreda MX3. Glavni cilj ekipe je mladim, nadarjenim voznikom zagotoviti vso potrebno podporo in jim ponuditi možnost, da izkoristijo svoj potencial.

V letu 2020 ima ekipa tri mlade upe, ki dosegajo vrhunske uvrstitve v motokrosu. Jonathan Bengsston tekmuje v prestižnem razredu MXGP, Filip Olsson v razredu MX2 in EMX250, mladi Slovenec Jaka Peklaj pa na evropskih in svetovnih prvenstvih navdušuje v razredu EMX85ccm.

Oboji, tako Unior, kot team SIXTYTWO, imamo jasno zastavljene cilje za prihodnost. Pri Uniorju vedno cenimo povratno informacijo uporabnikov orodja, ekipa SIXTYTWO pa je navdušena nad vrhunskim motorističnim orodjem. Da bi nadgradili partnerstvo, smo se določil združiti moči in razviti linijo motorističnega orodja, popolni set za vse navdušence off-road vožnje.

Več informacij o team SIXTYTWO najdete na: 62motosport.com