Dirkalna sezona 2019 se je zaključila.

Naš Martin Vugrinec - SpiderMartin, Unior Racing Team, jo je zaključil zelo uspešno - s 3. mestom v kategoriji SSP600 na mednarodnem prvenstvu IDM - Internationale Deutsche Meisterschaft, ki je eno od močnejših evropskih tekmovanje v tej kategoriji.

Za zaključek sezone smo skupaj z našim profesionalnim tehničnim timom in strokovnjaki ter z MArtinovo ekipo pripravili Dan odprtih vrat na dirkališču Grobnik (Reka, Hrvaška). Več kot 1000 ljubiteljev motošporta, Martinovih oboževalcev ter gledalcev si je ogledalo dirko, prav tako pa tudi obiskalo naš poseben razstavni prostor ter boks Unior Racing Teama. Spoznali so člane ekipe, si ogledali boks, hkrati pa imeli priložnost videti in preizkusiti naše najnovejše ročno orodje, moto orodje ter opremo za delavnice in " mobilne delavnice" - vozila in bokse. Tudi naše novo, sodobno opremljeno, demo vozilo so si lahko ogledali in testirali orodja in opremo v njem.

Sodelovanje in pojavljanje v motošport segmentu pomeni za Unior edinstveno priložnost. Po eni strani povečuje njegovo prepoznavnost in ugled blagovne znamke doma in v tujini, saj se pojavlja na številnih moto dogodkih tako s svojim Unior Racing Teamom kot tudi preko sodelovanja z ostalimi ekipami, kot sta npr. Kallio Racing ter Honda SR Officiel team v MXGP kategoriji. Druga glavna pridobitev tega sodelovanja pa so neprecenljive izkušnje, nove ideje in izboljšave, ki izidejo iz teh sodelovanj. Preko dirkalnih ekip se namreč vsa naša orodja preizkušajo v pravih, zelo zahtevnih okoliščinah. Motosport je panoga, ki ne dopušča napak in zahteva 100% zanesljiva, trajna in kakovostna orodja, na katera se res lahko zanesemo. In ravno tu se vsakič znova pokažejo naše prednosti in kakovost, hkrati pa iz najboljšega vira - uporabnikov, mehanikov ekip - dobimo neprecenljive informacije, predloge in nasvete za izboljšave ali nove proizvode.

Tako se izkušnje in znanje strokovnih ekip in vrhunskih dirkačev vdelajo v naše ročno orodje in tako prinašajo dodano vrednost vsem kupcem in uporabnikom teh orodij. Zato bomo s tovrstnim sodelovanjem nadaljevali tudi v sezoni, ki prihaja ter prinaša nove izzive, zmage in izkušnje.