#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати во SOS влошка 4 за 2600 А или 2600 С 628630 SET4-2600AC 68
Комбиниран вилушкаст окаст клуч, долг, полиран 120/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 13
Клешта за затегање сајла со сигурносен механизам 1642.1/2P 1
Троножен шестоаголен клуч 1781/2HX 4x5x6, 2x2,5x3 2
Троножен Торкс клуч 1781/2TX 10x15x25 1
Насаден клуч инбус прихват 1/4" 187/2HX 3, 4, 5, 6 4
Насаден клуч со ТХ профил прихват 1/4 187/2TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30 5
Двонасочна крцкалка 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Продолжеток 1/4", долг 188.4/2 1/4"x100 1
Адаптер 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Насаден клуч прихват 1/4", 6 аголен 188/2 6p 8, 9, 10, 11, 13, 12, 14 7
Рачка со зглоб 1/2" 190.2/1BI 1/2"x450 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x125 1
Адаптер 1/2" 190.7/2 1/2"x3/8" 1
Насаден клуч прихват 1/2" 190/1 6p 15 1
Насаден имбус приклучок од 1/2" 192/2HX 6, 8 2
Насаден имбус клуч приклучок од 1/2", долг 192/2HXL 10x100 1
Клуч имбус лопатест со T рачка 193HXS 3, 4, 5 3
Имбус клучеви 220/3 3, 4, 5, 6, 8, 1.5, 2, 2.5 8
Имбус, клуч долг 220/3L 10, 12 2
Имбус клуч топчест, долг 220/3SL 3, 4, 5, 6, 8 5
Имбус клуч со TX профил и отвор 220/7TX TR 10 1
Дигитален момент клуч 266B , 2
Комбинирани клешти 406/1BI 160 1
Пластични облоги за арт.449/1PYTHON 449.1 240 1
Клешти Папагалки со мазни челусти 449/1PYTHON 240 1
Шпицеста клешта права 506/1BI 140 1
SOS влошка за SET4-2600AC vl4-2600AC 560x570x40 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.