SET3-2600D

Атрибути на производот

  • Комплетот содржи специфичен избор на клешти, алати за монтажа и демонтажа, насадни кличеви и останати алатки.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Сет од алати во влошка 3 за 2600D 625492 SET3-2600D - 27 4500
Насаден клуч 1/4", долг шестоаголен 188/2L6p 6, 7, 8, 9, 10 5
Двонасочна крцкалка 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Насаден клуч , долг, 12 аголен прихват 1/2" 190/1L12p 15 1
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Гарнитура извлекувачи на чаури 1701/5 1
Алат за монтажа на печат на вилушка 1702 30, 32, 34, 35/36, 40 5
Комбинирани клешти 406/1BI 160 1
Сечици странични 461/1BI 140 1
Клешти папагалки со чеп 447/1BI 240 1
Зегер клешти,надворешни прави 532PLUS/1DP 140x3 - 10 1
Зегер клешти,надворешни криви 534PLUS/1DP 140x3 - 10 1
Зегер клешти внатрешни прави 536PLUS/1DP 140x8 - 13 1
Зегер клешти, внатрешни криви 538PLUS/1DP 140x8 - 13 1
Насаден клуч за ниво суспензија 1783/1 6P 24, 26, 27, 28, 30, 32 6
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.