SET3-2600B
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати во SOS влошка 3 за 2600 В 628617 SET3-2600B 15
Професионален клуч за педали 1613/2BI 15 1
Клуч за затегање на жици од бандаш 1630/2P 3.3 1
Клуч за жици 1633/2P 4x4,4 1
Клуч за жици 5 и 5.5 mm 1636/2P 5x5,5 1
Клешта за затегање сајла со сигурносен механизам 1642.1/2P 1
Алат за ланец 1647/2BBI 1
Алат за исправување на дискна сопирачка 1666/2DP 2,2 1
Клешти за главен дел на верига 1720/2DP 1
Одвртувач плоснат TBI изведба 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 2
Одвртка крстач (PH) TBI изведба 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Пластичен чекан 820A 27 1
SOS влошка 3 за 2600В vl3-2600B 560x570x40 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.