#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати во SOS влошка 3 за 2600 А или 2600 С 628628 SET3-2600AC 35
Вилушкаст клуч, едностран 1617/2DP 30, 32, 36, 13 (2x), 14 (2x), 15 (2x), 16 (2x), 17 (2x), 18, 19, 20, 22, 24, 27, 23, 26 21
Клуч за затегање на жици од бандаш 1630/2P 3.3, 3.45 2
Клуч за Швајцарски DT торкс нипли 1630/4DTPR 1
Клуч за фиксирање на рамни жици 1632 1
Клуч за жици 1633/2P 4x4,4, 3,3x3,45 2
Клуч за жици, Shimano 1634/2P 4,3x4,4 1
Клуч за запчаник, Mavic 1635/2P 1
Клуч за жици 5 и 5.5 mm 1636/2P 5x5,5, 5.5x6 2
Гарнитура од две метални алатки за демонтажа на гуми 1657/2A 1
Комплет од два лоста за гуми, сини 1657BLUE 1
Алат за исправување на дискна сопирачка 1666/2DP 2,2 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.