SET2-2600D

Атрибути на производот

  • Комплетот содржи еднострани и двострани вилушкасти клучеви, метро ,шублер и клуч за филтер со ремен.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Сет од алати во влошка 2 за 2600D 625491 SET2-2600D - 21 4720
Вилушкаст клуч, едностран 1617/2DP 13, 14, 15, 16, 17, 32 6
Прилагодлив клуч 250/1 200 1
Двостран вилушкаст клуч 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 11
Метро 710R 3 m 1
Дигитално подвижно мерило 270A 0 - 150 1
Клуч за суспензија со лента. 1705/2DP 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.