SET2-2600B

Атрибути на производот

  • Сетот содржи вилушкасти клучеви, клешти и лостови за гуми

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Сет од алати во влошка 2 за 2600B 625484 SET2-2600B - 17
Комбинирани клешти 406/1BI 160 1
Сечици странични 461/1BI 140 1
Клешти папагалки со чеп 447/1BI 240 1
Клешти за сечење на кабли 584/4BI 180 1
Вилушкаст клуч, едностран 1617/2DP 13 (2x), 14 (2x), 15 (2x), 16 (2x) 8
Двостран вилушкаст клуч 110/1 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15 4
Комплет од два лоста за гуми, сини 1657BLUE 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.