#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати во SOS влошка2 за 2600 А или 2600 С 628626 SET2-2600AC 30
Hanger genie - Алатка за порамнување 1602/5 1
Kлуч за Shimano пластични вијци 1609.1 1
Професионален клуч за педали 1613/2BI 15 1
Алат за погонска осовина за BB30 & DUB 1625/2 67 1
Алат за отстранување долен носач ВВ90 1625/2BB90 1
Контролор на ланец 1643/4 0 - 1,2 1
Алат за ланец 1647/2BBI 1
Standard, Shimano Ostalink и ISIS извлекувач на котур со рачка 1661.3/4DP 1
Извлекувач на погонска осовина со конусен навој 1662/4 1
Shimano отстранувач на заден ланчаник 1670.1/4 1
Алат за вадење заден ланчаник (Suntour) 1670.2/4 1
Алат за вадење заден ланчаник (Suntour) 1670.3/4 1
Клуч за заден ланчаник 1670.4/4 1
Алат за вадење заден ланчаник (Shimano) 1670.5/4 1
Отстранувач на заден ланчаник за BMX® 1670.6/4 1
Одстранувач на заден ланчаник 12мм 1670.9/4 1
Клуч за ланчаник 1670/2BI 11/12, 13/14 2
Долен држач за заградата 16 врвови 1671.16N 1
Клуч за погонско лежиште 1671.2/4 1
Алат за чаура на долен носач 1671.8/2BI 1
Долен носач BB9000 1671.BB9000 1
Долен приклучок за заградата BBR60 1671.BBR60 1
Долен држач за грб БСА30 1671.BSA30 1
Долен приклучок за заграда МегаЕВО 1671.MEvo 1
Насаден клуч за средна особина Т47 1671.T47 1
Клешти за главен дел на верига 1720/2DP 1
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Пластичен чекан 819A 45 1
SOS влошка за SET2-2600AC vl2-2600AC 560x570x40 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.