SET1-2600D

Атрибути на производот

  • Комплетот содржи општи алатки како што се имбусни клучеви со Т рачка, избор на одвртувачи, чекани и други мали специфични алати.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Сет од алати во влошка 1 за 2600D 625490 SET1-2600D - 22 2300
Имбус клучеви 220/3 3/64", 1/16", 1.5 3
Клуч имбус со T рачка 193HX 2, 2.5, 3, 4, 4.5, 5, 6, 8 8
Клуч со TX профил со T рачка, двостран 193TX TX 25, TX 10 2
Прилагодлив клуч со чеп 253/2DP 2,3x2,8 1
Плосната пинцета 1344 140 1
Округло шило, двојно искривено 639C 165 1
Пластичен чекан 820A 27 1
Браварски чекан 812 150 1
Одвртувач плоснат TBI изведба 605TBI 0.8 x 4.0x125, 1.0 x 5.5x125 2
Одвртка крстач (PH) TBI изведба 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.