SET1-2600C
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати во SOS влошка 1 за 2600 С 628646 SET1-2600C 14
Широк линеар за жици 1629 357.5 1
Контролник за стојалка за 1689 1689.1 1
Клуч за брза монтажа на нипла 1751/2 1
Алат за нипла DT Swiss® SQUORX 1751/2DT 1
Насадна одвртка за квадратна нипла 1751/2Q 1
Алат за монтажа на нипла 1751/2T 1
Мерач на напнатост на запчаник 1752/2 1
Брза нипла бит 1756 1,5, 2,5 2
Hub Genie 1758/4 20, 12 & 15 2
Насаден клуч 1/4", долг шестоаголен 188/2L6p 5.5 1
Насаден клуч со T рачка 193N 5.5 1
SOS влошка за SET1-2600C vl1-2600C 560x570x40 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.