SET1-2600B

Атрибути на производот

  • Сетот содржи општи алатки како имбус клучеви со Т рачка и Торкс клучеви.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Сет од алати во влошка 1 за 2600B 625483 SET1-2600B - 18 2000
Клуч со TX профил со T рачка, двостран 193TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 30 4
Клуч имбус со T рачка 193HX 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 8
Клуч имбус лопатест со T рачка 193HXS 3, 4, 5 3
Троножен шестоаголен клуч 1781/2HX 2x2,5x3, 4x5x6 2
Троножен Торкс клуч 1781/2TX 10x15x25 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.