#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати во SOS влошка 1 за 2600А или 2600С 628624 SET1-2600AC 23
Клуч имбус со T рачка 193HX 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 8
Клуч со TX профил со T рачка, двостран 193TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30 5
Дигитално подвижно мерило 270A 0 - 150 1
Сечици странични 461/1BI 160 1
Клешти за сечење на кабли 584/4BI 180 1
Одвртувач плоснат TBI изведба 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 2
Одвртка крстач (PH) TBI изведба 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Округло шило, двојно искривено 639C 165 1
Метро 710R 3 m 1
SOS влошка за SET1-2600AC vl1-2600AC 560x570x40 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.