SET-2600E

Атрибути на производот

 • Комплетот за инсталација вклучува вретено со две рачки со навој, адаптери за следниве стандардни лежишта: 608, 1526, 6000, 6001, 6802, 6803, 6804, 6805, 6900, 6901, 6902, 6903, R6, 28x27 (Hope), BB30, сите стандардни и две различни димензии пластично обложени адаптери за заштита на јаглеродните површини при инсталација на лежиштето
 • Една од навојните рачки е со систем за брзо ослободување за брза и лесна употреба
 • Комплетот за отстранување вклучува избивач за внатрешни навои со адаптери кои подржуваат отстранување на лежиште со внатрешни димензии на лежиштето 6,5-8,10-12,12-15, 17-20, 22-28, 30-36мм
 • Сите делови од комплетот се наместени во исечена пена која се вклопува во сите фиоки од масите на УНИОР

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Универзален влошка за пресување на лежиште 2600Е 628121 SET-2600E - 34 5013
Нут со шипка за навој и сет за притискање на лежиште 1721 1721.4 1
Брза клизна рачка за 1721 1721.3 1
Апарат со притискање на држење 1721.1 30 x 42 - BB30 (2x) (2x), 24 x 41-BB86/92 (2x) (2x), 22 x 41 (2x) (2x), 10 x 26 - 6000, 10 x 22 - 6900, 12 x 28 - 6001, 12 x 24 - 6901, 15 x 28 - 6902, 15 x 24 - 6802, 15 x 26 - 1526, 17 x 28 - 17286, 17 x 30 - 6903, 20 x 32 - 6804, 25 x 37 - 6805, 9.5 x 22.2 (3/8" x 7/8") - R6, 8 x 22 - 608, DUB 29×42 (2x), DUB 29×42 (2x) 21
Заштитник за притискање 1721.2 , 2
Рачка за 689/2BI 689.1/4 6,5 - 8, 10 - 12, 12 - 15, 17 - 20, 22 - 28, 30 - 36 6
SOS влошка за SET-2600E vl-2600E 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.