Атрибути на производот

 • Прирачникот на Униор е од канадскиот автор и експертски механичар Denise Belzil, и е детална книга со инструкции , со слики и дополнителни совети ако за професионални така и за хоби механичари.
 • Denise има работно искуство од речиси 30години во велосипедска механика. Таа го има основано првото училиште за механичари во Монтреал, во рекот на 1990-тите каде што предавале безброј механичари за време на нејзината кариера.
 • Волуме 1,го покрива погонско лежиште, и доаѓа на 274 страници. Волуме 2 ги опфаќа запчаниците и сопирачките на 318 страни.
 • Книгата е отпечатена на висококвалитетна ламинантна хартија со спирално врзување, па е згодна за употреба при поправка на велосипедите.
 • Книгата е достапна во Англиска и Франциска верзија
#title#
шифрадим.тежина-- prazen stolpec --
627300EN775
627302FR770
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Accessories

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.