D990ND

Атрибути на производот

 • drawer hight 75 mm code 625922 for articles 990ND6, 990ND8, 990NDD2 and 990NDH4
 • drawer hight 153 mm code 625923 for articles 990ND6 and 990ND8
 • drawer hight 234 mm code 625924 for article 990ND6

Информативен лист

pdfDrawer for 990ND - D990ND

#title#
шифраLenghtWidthHeightтежина 
625922397612752100
6259233976121530
625924397612234

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.