270A

Атрибути на производот

 • прецизност: 0,02мм/0,001"
 • мерна брзина:1.5м/сек
 • функција: мерење на внатрешни димензии, надворешни димензии, на длабочина, на стапки
 • изработено по стандард DIN 862
 • двојна скала во инчи и милиметри

Повеќе за производот

Профили

1 година гаранцијаИнструкции за безбедна употреба

#title#
шифраДијаметарШиринаДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
6198810 - 15040235460
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.