994WD

Атрибути на производот

This mobile, adjustable, safe and stable trolley with a perforated wall and door ensures that you won't have to take any unnecessary transport routes during your work. It provides a tidy workplace, excellent accessibility to resources, basic tools and documentation. The perforated wall allows the installation of additional storage elements and improves the visibility of the workplace. The mobile control trolley features a portable work surface, and item security is ensured by a locking system and doors. It is useful in workshops, production and everywhere in lean manufacturing (LMS).
 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • работна површина со подвижна прилагодлива плоча со копче, размер А3
 • подигнати краеви за заштита од лизгање на плочата
 • држач за мобилен телефон
 • дупки за чување на пенкала
 • вдлабната површина за чување на додатоци
 • 2 фиоки L 563 x W 365 x H 70mm
 • фиоките можат да бидат модифицирани со прегради 940ЕS3A или 940ES3
 • 2 површини за складирање во долниот дел на количката
 • ергономска рачка
 • основни димензии со рачка и држачи L 770 x W 460 x H 1669 mm
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 100мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • нелизгавата синтетичка облога ги штити фиоките и алатите од оштетување
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • основни димензии со рачка и држачи L 770 x W 460 x H 1252 mm
 • капацитет на носивост на секоја од фиоките : 45 кг
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3
 • перфориран грб за висечки алати, со стандардна Униор перфорација
 • врата со брава и клуч
#title#
шифраLenghtLenghtWidthWidthHeightHeightHeightтежина 
628372770673460.544016691125125250000

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (видео)

Резервни делови

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.