991HD НОВО

Атрибути на производот

 • Robust and durable cabinet construction
 • Cabinet dimensions: L1221 × W700 × H1304 mm
 • 6 drawers: 2 in size L1106 × W596 × H72 mm with capacity 90 kg and 4 in size L1106 × W596 × H198 mm with capacity 180 kg
 • Total drawer volume: 522 liters
 • 100% extension drawers with high quality ball bearing slides
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • Block safety system prevents simultaneous opening of more than one drawer. When one drawer is opened, all other drawers are locked and cannot be opened, which prevents drawer from tipping over.
 • Customization – divide drawers with the use of partitions and dividers according to your needs
 • Made of premium PLUS sheet metal
 • Painted with eco colors of Qualicoat quality standard

Информативен лист

pdfHeavy duty tool chest - 991HD

Повеќе за производот

#title#
шифраLenghtWidthHeightтежина-- prazen stolpec -- 
62825711217001304215000 +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Accessories

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.