964ECO10

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 498 x 135 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Economic line

Set includes:

 • 1x drift punch (article 640/6) in dim. 5
 • 1x centre punch (article 642/6) in dim. 5
 • 1x flat chisel (article 660/6) in dim. 150
 • 1x locksmiths` hammer (article 812) in dim. 300
 • 1x bumping hammer (article 820) dim. 32
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура чекани и избивачи и секачи во SOS влошки 621293 964ECO10 - 5
Пробивач 640/6 5 1
Централен обележувач - точкало 642/6 5 1
Плоснат секач 660/6 150 1
Браварски чекан 812 300 1
Пластичен чекан 820 32 1
SOS влошка за 964ЕСО10 vl964ECO10 498x135x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.