964/54SOS

Атрибути на производот

 • Димензија на влошката : 564 x 364 x 30 mm
 • Компатибилни со фиоките на Economic, Еuroplus и Hercules (предните фиоки)

Гарнитурата вклучува:

 • 4 х двострани цевасти клучеви (article 215/2) dim. 8x10, 13x17, 19x22, 24x27
 • 10 х отворен окаст клуч (183/1) dim. 8x10, 10x11, 11x13, 12x14, 16x18, 17x19, 19x22, 22x24, 24x27, 30x3
 • 1 х клуч за филтер (article 206/2) dim. 60 - 140
 • 1х цеваст клуч 90°, Swedish pattern (article 480/6) dim. 1.1/2"
 • 1 х Тестер за автомобилско светло 6 - 12/24 V (артикл 613В) дим 1.1/2"
 • 1 х метро (артикл 710Р) димензија 5 м.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати во ЅОЅ влошка за алати 623994 964/54SOS - 18
Цеваст клуч 215/2 8 x 10, 13 x 17, 19 x 22, 24 x 27 4
Клуч отворен окаст 183/2 8 x 10, 10 x 11, 11 x 13, 12 x 14, 16 x 18, 17 x 19, 19 x 22, 22 x 24, 24 x 27, 30 x 32 10
Клуч за филтер со ланец 206/2 60 - 140 1
Тестер на напон 6 - 12/24 V 631B 6 - 24 1
Клешти за цевки прави 90°, 480/6 1.1/2" 1
Метро 710P 5 m 1
ЅОЅ влошка за 964/54ЅОЅ vl964/54SOS 564x364x30 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.