964/25ASOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 14x socket 3/8", long type, 6 point (article 238/1L6P) dim. 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура долги приклучоци 3/8 "во СОС влошка за алат 627579 964/25ASOS 8 - 22 14
Насаден клуч 3/8", долг 238/1L6p 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22 14

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.