948E2.1

Атрибути на производот

  • додатоци: куки (35 ком. Дим.35mm, 5 ком. Дим. 50mm и 20 ком. Дим.100 mm), со метални стојалки за клучеви - 3 ком. и длета - 1 ком.

Информативен лист

pdfДодатоци за арт.948 E2 - 948E2.1

#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
6129092600

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.