940H2-100ANNIV.

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • lock with key included also foam keyring
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 125 мм, две со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • отворањето и затворањето на фиоките е многу едноставно согласно на единственото решение-рачката на фиоката на горната страна им овозможува синхронизиран фат и отворање на фиоката на количката
 • фиоки со нелизгачка внатрешна синтетичка постава
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • 7 предни фиоки (5x L 563 x W 365 x H 70mm, 2x L 563 x W 383 x H 150mm)
 • основни димензии со рачка и тркала L 1182 x W 640 x H 955 mm
 • вкупен волумен на фиоки: 133 литри
 • врата со брава
 • дрвена работна горна површина
 • статичен капацитет на товар на количката без тркала: 2300 кг.
 • динамичен оптоварување на вагоните: 550 кг
 • капацитет на носивост на фиоки: 45 кг
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3

Предности:

 • Перфорираниот грб на задната страна на количката, овозможува закачување на алат со куки.
 • Како додаток има и држач за спрејови, за лесно складирање на спрејови до fi 68mm и задна врата со брава.
#title#
шифраLenghtLenghtLenghtWidthWidthHeightHeightтежина-- prazen stolpec -- 
628316118210401080640112095580096200

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
 • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.