940EV4-100ANNIV.

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • инструмент превоз со 100 годишнини дизајн
 • слепи навртки за прицврстување на дополнителни делови кои се монтирани на количката
 • статичен капацитет на товар на количката без тркала: 1600кг
 • максимален капацитет на секоја фиока : 45 кг
 • 7 фиоки (5x L 563 x W 365 x H 70mm, 2x L 563 x W 383 x H 150mm)
 • основни димензии со рачка и тркала L 800 x W 440 x H 923mm
 • вкупен волумен на фиоки: 140 литри
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3
 • широк спектар на додатоци

Предности:

 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • отворањето и затворањето на фиоките е многу едноставно согласно на единственото решение-рачката на фиоката на горната страна им овозможува синхронизиран фат и отворање на фиоката на количката
 • механизмот за затворање на фиоките заштитува од несакано отворање на фиоките
 • фиоки со нелизгачка внатрешна синтетичка постава
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • lock with key included also foam keyring
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 125 мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • динамичен капацитет на товар на вагоните: 500 кг

Повеќе за производот

Профили

Thickess of Premium plus sheet metalPremium plus metal sheetCoated with eco colour of Qualicoat quality standard

#title#
шифраLenghtWidthHeightLenghtHeightтежина-- prazen stolpec -- 
62765380044092370076857000

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Accessories

Резервни делови

 • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
 • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.