710P-ANNIV.

Атрибути на производот

  • двокомпонентно пластично куќиште
  • со сопирач и шнола
  • Прецизна класа 2
  • метро

Информативен лист

pdfMeasuring tape, anniversary - 710P-ANNIV.

#title#
шифраTape lenght in meterDiameterтежина-- prazen stolpec ---- prazen stolpec -- 
628293316131

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.