701A

Атрибути на производот

 • сертификат за квалитет
 • челик koj не корозира
 • милиметарски навој: 0,4 - 7 (28 парчиња)
 • за цевни навои: 4 - 62 (20 парчиња)
 • Овие мерни листови за навои се користат за пронаоѓање на недворешните и внатрешните мерки со метрички и цевни навои.
#title#
шифрапарчиња/гарнитуратежина-- prazen stolpec -- 
6167065276

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.