689/2BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • завршна површина: обложена со хром според ЕН12540
 • ергономични робусни двокомпонентни рачки

Предности:

 • Гарнитурата вклучува 6 парчиња Краци на извлекувач за внатрешно лежиште со димензии 7-9,10-12, 12-15, 17-22, 22-28, 30-36

Употреба:

 • Се користи за разни типови на лежишта. Лежиштето е стиснато од внатрешната страна и е извлечено.
 • лежиштето се избива со помош на тежина од 1 kg
#title#
шифраDiameterMinimum diameterMaximum diameterMinimum lenghtЛ макс.тежина-- prazen stolpec -- 
622587526,5364955553300

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Пред да започнете со употреба, потребно е да да ја навртите димензијата која одговара, на рачката на извлекувачот

Прво поставете го извлекувачот преку отворот во лежиштето кое ќе се демонтира од куќиштето. Потоа започнете со навртениот трн во извлекувачот, кој има функција да го отвори телото на извлекувачот кое се прилагодува на провртувањата на лежиштето.

Започнете со подеднакви удари да го избиете лежиштето со помош на ударен чекан.

После неколку брзи удари лесно се демонтира лежиштето од куќиштето без оштетување.

Употреба (видео)

Резервни делови

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.