689.1/4

Информативен лист

pdfРачка за 689/2BI - 689.1/4

#title#
шифраTube diametreLenghtWrench sizeтежина-- prazen stolpec -- 
6230896,5 - 8811438
62309010 - 12831453
62309112 - 15921465
62309217 - 20102,514125
62309322 - 2812517269
62309430 - 3614022525

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Заштита на површината

    Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Материјали со врвен квалитет

    Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.