Универзален извлекувач со избивач на лизгање

685/2

Атрибути на производот

 • материјал: тело од специјален флекс плус јаглероден челик, раце од специјален хром ванадиум челик
 • краци ковани, целосно појачани и калени
 • челуста индуктивно калена
 • завршна површина: хромирана според ЕN 12540, појачан среден навртувач

Предности:

 • во комплет со краци, за мали и големи дијаметри
 • неопходен за извлекување во тешко достапни делови
 • ергономски тешки двокомпонентни рачки

Повеќе за производот

Профили

Premium flex plus carbon steelPremium chrome vanadium steel

#title#
шифраDiameterDiameterЛ макс.Lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
60177130 - 80120 - 1801256002625

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Related products

 • Дополнителна издржливост

  Униор извлекувачите, достапни со два, три или пет прилагодливи крака, со лизгачки чекан и извлекување на глава, или во неколку други верзии, се изработени од јаглероден челик за алат. Специјалниот ковачки процес ја гарантира нивната екстра трајност.
 • едноставен за употреба

  Униор извлекувачите овозможуваат безбедно и ефикасно извлекување на лежишта, чаури и ланчаници. Сите извлекувачи се лесни за употреба, флексибилни и со екстремна долготрајност.